Προφιλ

01

 

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

 

Η εταιρεία Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1967 ως ένα εργαστήριο ξυλουργικών εργασιών. Σήμερα, έπειτα από συνεχόμενα έτη εμπειρίας και ιστορίας, διακρίνεται ως ο κορυφαίος κατασκευαστής διαθέτοντας στην αγορά: ξύλινα  κουφώματα, ξύλινα παράθυρα και πόρτες, καθώς και έπιπλα.

Η Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ εξειδικεύεται πρωτίστως στους τομείς των κατοικιών και των πολυτελών ξενοδοχείων, με ιδιαίτερη προσοχή στη συνεργασία της με γραφεία αρχιτεκτόνων,  μέσω τεχνικών σχεδίων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο των κατασκευών εν γένει.

Με την πάροδο των ετών, η Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ έχει κατασκευάσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό έργα κύρους για επωνυμίες πρωταρχικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και πολυτελών, ιδιωτικών κατοικιών σε ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους τοποθεσίες.

 

Ποια είναι η βάση αυτής της μεγάλης ικανότητάς μας που καθιστά την ποιότητα των παραθύρων και των πορτών μας μοναδική, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ότι μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη;

 

  • Συνεργαζόμαστε με αρχιτεκτονικά γραφεία τα οποία έχουν σχεδιάσει το έργο.
  • Το δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης συνεργάζεται στενά με τους τεχνικούς μας και ερευνά για υλικά αιχμής, νέα εξαρτήματα, καινοτόμα συστήματα και επαληθεύει της επιδόσεις των κουφωμάτων μας.
  • Ένα ειδικό εργαστήριο πιστοποιήσεων ελέγχει τα κουφώματα εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΡΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ, ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ, ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ.
    Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τα κουφώματα και κατά συνέπεια να έχουμε επίσημες πιστοποιήσεις σε συνεργασία με το ινστιτούτο IFT του Rosenheim, που είναι πανευρωπαϊκά κοινοποιημένος οργανισμός για μέτρηση, παρακολούθηση και πιστοποίηση και διαπιστευμένος διεθνώς σύμφωνα με το DINENISO/IEC 17025 και σύμφωνα με τους κανονισμούς που απαιτούνται από διάφορες χώρες.
  • Η κατασκευή, η οποία σε διάφορες φάσεις της παραγωγής απαιτεί ένα μέρος της εργασίας να γίνεται χειροποίητα προσδίδει στα προϊόντα μας μία μοναδική ομορφιά, με τη «χειροποίητη» αίσθηση να είναι αναπόφευκτη
  • Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου μας διασφαλίζει την άψογη επεξεργασία των προϊόντων μας.
  • Με την ιδιαίτερη εξυπηρέτηση πελατών προσφέρουμε σε πολλές πτυχές του έργου που αφορούν την αγορά των προϊόντων μας.
  • Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι διαπιστευμένη από τους δύο βασικότερους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης για τη σωστή διαχείριση των δασικών εκτάσεων: το F.S.C. (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και το P.E.F.C. (Πρόγραμμα για την προώθηση της δασικής πιστοποίησης).

 

Έτσι, δημιουργούμε μοναδικά έργα ξύλινων κατασκευών, κουφωμάτων, πορτών και επίπλων, τα οποία ανταποκρίνονται τέλεια στις προσδοκίες του πελάτη, είτε είναι αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, ξενοδόχοι, ιδιώτες ή απαιτητικοί καλαίσθητοι άνθρωποι που θέλουν προϊόντα υψηλού επιπέδου.

1