ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

κορυφαια ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ με υπογραφη

 

Η εταιρία Ι. ΚΑΛΟΓΡΔΗΣ ΑΕ δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, από τη φάση εκτίμησης, της κατασκευής, έως την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ κατασκευάζει ξύλινα κουφώματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της και στις ειδικές ανάγκες του κάθε έργου, είτε  πρόκειται σύγχρονα, είτε  για παραδοσιακά κτήρια  (δημόσια, σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μπορεί να συμβεί ακόμα και στα καλύτερα προϊόντα: Να χάσουν την αξία τους επειδή δεν έγινε σωστά η εγκατάστασή τους. Γι’ αυτό τα προϊόντα Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ εγκαθίστανται μόνο από εξειδικευμένους και προσεκτικά επιλεγμένους ειδικούς σε όλη την Ελλάδα .

Τα ξύλινα κουφώματα μπορούν να διατηρήσουν την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου, εάν έχουν εγκατασταθεί σωστά, προσφέροντας:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Η εταιρία Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ παρέχει πλήρη υποστήριξη και προσφέρει άμεση βοήθεια στους πελάτες της και εγγυάται για την καλή λειτουργία των ξύλινων κουφωμάτων.

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από ένα εγχειρίδιο «Χρήσης και συντήρησης» που παρέχει εύκολες οδηγίες για τη συντήρηση και των επιδόσεων του προϊόντος.

Ξυλινα Κουφωματα

Ξυλινες Κατασκευες

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα